Om Linkbuilding.dk

Linkbuilding.dk er sat i verdenen for at hjælpe vores læsere og andre med en interesse i linkbuilding, om man så er ekspert inden for feltet eller ej er det altid relevant, man søger ny viden uanset hvilket felt man arbejder indenfor.

Vores vision

Vi ønsker at skabe en øget fokus på linkbuilding som den vigtige del af SEO denne er, samt være med til at danne en platform hvor vi alle kan være med til at styrke hinandens kompetencer indenfor emnet og medvirke i nem adgang til ekspertviden for nye interesserede i branchen.

Vores mission

At alle som allerede på nuværende tidspunkt har en interesse i linkbuilding og alle der på sigt kunne få interesse i emnet, får en platform hvor man nemt kan få adgang til ny viden eller dele ud af egne erfaringer.

Kom i gang med gratis linkbuilding

Bidragsydere

Blogs og artikler

Hov! Hvor kom det nye E i E-E-A-T fra? Og hvad betyder det?

Google laver løbende ændringer i deres Quality Rater Guidelines, og midt i december foretog de en ret markant ændring – der blev nemlig tilføjet et ekstra E til akronymet E-A-T. Men hvad står det nye E for, og hvad betyder det for dit indhold? Hvis du interesserer dig for Googles algoritmer, eller du har fulgt lidt med her på bloggen, kender du forkortelsen E-A-T. Den står for “Ekspertise”, “Autoritet” og “Troværdighed”. Disse tre kriterier er

Læs mere »

Tips til SEO og linkbuilding for at få din virksomhed til at trives

Sponsoreret indhold: En stærk online tilstedeværelse er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at trives i dagens digitale tidsalder. En af de bedste måder at skabe en stærk online tilstedeværelse på er gennem SEO og linkbuilding. I denne artikel vil vi diskutere nogle tips, der vil hjælpe dig med at forbedre dine SEO- og linkbuildingstrategier. Med disse tips kan du skabe et websted, der ikke kun ser godt ud, men også rangerer højt på søgemaskinerne!

Læs mere »

E-A-T: Hvad er Ekspertise?

At være eller ikke at være ekspert – det er spørgsmålet, når det kommer til E-A-T. Derfor bør du tænke over, om din online tilstedeværelse bærer præg af ekspertise. Hvis du gerne vil have succes med dit website, din SEO og din linkbuilding, så er der god grund til at lære det store E at kende. I dag kan du ikke sige SEO uden også at sige EAT. De tre bogstaver står for Ekspertise, Autoritet

Læs mere »