Om Linkbuilding.dk

Linkbuilding.dk er sat i verdenen for at hjælpe vores læsere og andre med en interesse i linkbuilding, om man så er ekspert inden for feltet eller ej er det altid relevant, man søger ny viden uanset hvilket felt man arbejder indenfor.

Vores vision

Vi ønsker at skabe en øget fokus på linkbuilding som den vigtige del af SEO denne er, samt være med til at danne en platform hvor vi alle kan være med til at styrke hinandens kompetencer indenfor emnet og medvirke i nem adgang til ekspertviden for nye interesserede i branchen.

Vores mission

At alle som allerede på nuværende tidspunkt har en interesse i linkbuilding og alle der på sigt kunne få interesse i emnet, får en platform hvor man nemt kan få adgang til ny viden eller dele ud af egne erfaringer.

Kom i gang med gratis linkbuilding

Bidragsydere

Blogs og artikler

E-A-T: Sådan øger du din Troværdighed

E-A-T er en forkortelse for Ekspertise, Autoritet og Troværdighed. I dette indlæg går vi i dybden med det tredje af de vigtige bogstaver – nemlig T for Troværdighed (“Trust” på engelsk). For hvad vil det lige sige, at en hjemmeside er troværdig? Og hvordan øger du troværdigheden? Det, og meget mere, kan du lære her. Hvad er det nu lige, E-A-T er? E-A-T-modellen er et super redskab til at optimere din hjemmeside, så den kravler

Læs mere »
Sådan skaber du brugervenligt indhold

Sådan skaber du brugervenligt indhold

Vidste du, at brugervenlighed er ét af Googles vigtigste kriterier – hvis ikke det vigtigste? Googles fornemmeste opgave er at servere indhold, som er relevant og skaber værdi. Og det gør det kun, hvis det er brugervenligt. Vil du gerne lære at lave brugervenligt indhold, som flyver øverst op på side 1 i Google? Så læs med her.

Læs mere »
EAT

EAT – Hvad er det, og hvorfor bør det interessere dig?

EAT. Det ligner mest af alt en bydeform af det danske “spis”. Men bare rolig, vi er ikke ude på at tvangsfodre dig! Tværtimod vil vi gerne forsyne dig med alt, hvad du skal vide om Googles E-A-T-kriterier. De har nemlig betydning for din SEO og din online ranking.

Læs mere »