You are currently viewing Øverste sportsnyheder på Google 

Øverste sportsnyheder på Google 

Sport er for alle. Både dem, der udøver sport, og rent faktisk bevæger sig, og får noget ud af motionen og den god teamspirit, og dem, der sjældent bevæger andet en den ene finger på remoten, hjemme foran sofaen. Og der at sport at finde i alle nyhedskanaler, stort set. Sport er noget, man følger med i, og noget man lever med i. Det betyder noget for en personligt, om det går godt eller skidt for favoritholdet. 

Du kan se tennisnyheder og følge dine tennisidoler online, hvis du vil. Der er masser af spænding i tennis som sport, både for dem, der spiller det og dem, der kigger på. Og der er alle mulige sjover måde at finte og lure modstanderen på, som gør dette spil særdeles underholdende. Det er et spil, hvor der ikke blot kræves noget af fysikken. Det psykologiske og strategiske har en meget stor, og ofte afgørende betydning i denne sport. Det gør det meget fascinerende at følge. 

Utro fodboldspillere 

Hvis man skal tro på de transferrygter, der verserer på de forskellige nyhedssider, så kan man godt få det billede, at fodboldspillere er komplet ligeglade med, hvilket hold de spiller for, hvis bare gagen er tilstrækkelig høj. Hvor publikum til fodbold er noget af det meste trofaste og loyale, så er spillerne nærmest stik modsat. Ofte opfører de sig som de rene divaer, og der skal ingenting til, før de smutter over til det konkurrerende hold.  

Det er surt at tabe 

Vel gør det nas at tabe en sportskamp. Men man må tage det med oprejst pande. Det er usportsligt at være en dårlig taber. Og hvis man er usportslig, så er man noget meget slemt. Det mener sportsjournalisterne i hvert fald. At blive kaldt usportslig er bestemt ikke noget særligt rart.