You are currently viewing Lynhurtige tips til at skabe en stærk linkprofil til din webshop

Lynhurtige tips til at skabe en stærk linkprofil til din webshop

Driver du en webshop, er du ligesom alle andre, der gør det, formentlig interesseret i at generere så meget trafik som muligt. Linkbuilding er en af de mest effektive og populære strategier til netop dét formålEr du i tvivl om, hvad linkbuilding er, eller om din linkbuildingstrategi er effektiv, så læs de her lynhurtige tips, der sikrer din webshop en stærk linkprofil 

Få anbefalinger gennem organisk linkbuilding 

I det virkelige liv vil vi gerne fremstå attraktive og kompetente baseret på andres erfaringer og oplevelser med os. Det er fedt at få at vide af andre, at en fælles bekendt har sagt noget godt om os. Den type opmærksomhed vil vi også gerne have, at vores hjemmesider får.  

Tilbyd dit produkt/dine tjenester til andre i bytte for omtale. Er du for eksempel en virksomhed, der udlejer kontorer med stemningsfulde tapeter fra nicetapet.dk, så kan du række ud til dem og spørge, om de vil linke til din webshop, hvis du gør det samme for dem.  

Eller tilbyd dem at skrive en artikel/et gæsteindlæg om tapeter som indretningselement til kontorer i bytte for et link til din webshop (organisk linkbuilding). Husk altid at inkorporere søgeord og ankertekster, der er relevante for den side, du skriver for, og de produkter/tjenester, den tilbyder.  

Køb dig til de gode anbefalinger 

En anden måde at få omtale er ved at købe sig til links. Hvis vi igen tager udgangspunkt i en virksomhed, der udlejer kontorlokaler, kunne det være en strategi at købe sig til links på nogle af lejernes/virksomhedernes hjemmesider.  

Jo mere populær og autoritativ en side er (læs: jo mere trafik, den har), jo mere værdi har et link fra den som udgangspunkt. En blanding af organiske og betalte links fra både store og små sider går man aldrig galt med.